Vepřová plec bez kosti
Orientační cena balení

200 Kč

200 Kč/kg

Hmotnost balení je přibližně 1000 g.


Zvolte počet balení.

Z důvodu ruční přípravy každého kusu masa samostatně se hmotnost a konečná cena mohou nepatrně lišit.

Vepřová plec, známá také pod pojmem ramínko nebo plecko, je hojně využívaným vepřovým masem. Jedná se o maso z přední nohy zvířete, pro které je charakteristický vyvážený obsah tuku, díky kterému je plecko šťavnaté a má výraznou chuť. Mezi nejoblíbenější způsoby přípravy se řadí pomalé pečení vcelku nebo dušení, díky kterému všechna vaziva a kolagen změknou a výsledkem je křehké maso s typickou chutí. Vepřová plec se hodí do omáček, na přípravu vepřového guláše nebo trhaného masa.

Výběrové maso z českého chovu
100 % ruční práce, každý kousek masa je připraven s láskou
Více než 30 let zkušeností s přípravou masa
Při nákupu zboží nad 1000 Kč doručení po Praze zdarma